za najljepše životne trenutke / Po mjeri svjetskog putnika: pametni telefon koji pomiče granice viđenog

Image
Foto: Pexels

S novom serijom svojih flagship modela Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G, Samsung se osobito potrudio korisnicima ponuditi pametne telefone koji će svojim kamerama pomaknuti granice.

30.4.2021.
13:00
Pexels
VOYO logo

Sa svakim toplijim danom sve je snažnija želja za kretanjem, putovanjima i odlascima u nepoznato. Biramo destinacije, planiramo aktivnosti i pripremamo kovčege jer želimo da nam ljeto donese nova iskustva, proširi vidike i novi val energije. Sa svim potrepštinama koje nam trebaju na putu, jedna od važnijih je pametni telefon koji će nam uz ostale važne funkcionalnosti, poput snalaženja u prostoru i vremenu, omogućiti da iskustvo doživljenog ovjekovječimo i podijelimo s ljudima koji su nam važni.

Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S novom serijom svojih flagship modela Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G, Samsung se osobito potrudio korisnicima ponuditi pametne telefone koji će svojim kamerama pomaknuti granice. Još prije ljeta predstavio je ove idealne suputnike za putovanje i izlete, pogotovo ako ste među onim korisnicima kojima je kvaliteta kamere visoko na mjestu prioriteta. Pred nama su Galaxy S21 5G u verzijama sa 128GB i 256GB te 8 GB RAM memorije, zatim Galaxy S21+ 5G također sa 128GB i 256GB te 8GB memorije i naposljetku Galaxy S21 Ultra 5G u tri verzije, od 128GB, 256GB i 512GB te 12 GB RAM memorije. U prvom redu, riječ je o pametnim telefonima s kamerama fantastičnih performansi, koji karakteristikama i dodatnim funkcijama znatno odskaču od dosad viđenog.

Primarno, taj dojam povezujemo s činjenicom da osim fotografija u vrhunskoj rezoluciji, nova linija uređaja omogućava snimanje 8K video snimki, što je ujedno i najviša rezolucija koja postoji na nekom mobilnom telefonu. Znamo da fotografijom često ne možemo uloviti baš sve što bismo željeli, pa je video kao medij kojim komuniciramo postao neizbježan dio svakodnevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels) 

Slanje razglednica odavno je otišlo u povijest, sada najdražima šaljite zadivljujuće 8K video snimke svojih pustolovina. Iz snimljenog 8K videa, naknadno možemo izvući fotografije opcijom 8K Snap. Kada pričamo o video mogućnostima novih Samsung Galaxy S21 5G telefona, treba istaknuti funkciju Single Take koja omogućava da kamerom uhvatite trenutak u pokretu. Video entuzijastima osobito će se svidjeti opcija Redateljski mode koja pokazuje što vidi pojedina leća kamere u malim okvirima, te omogućava vam da tijekom snimanja videa prebacujete i mijenjate kadrove koje želite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putovanjima se često nađemo u situaciji kada želimo uhvatiti neki prizor kojem se ne možemo dovoljno približiti. Sve nijanse boja i linija na objektu kojeg želimo snimiti, bez obzira na to radi li se o vrhovima planine, divlje životinje ili spektakularne građevine u daljini. Space Zoom donosi impresivne mogućnosti zumiranja fotografije, čak i na velikim udaljenostima. Kod modela Galaxy S21 Ultra 5G, to znači da su i  korištenjem ambicioznog 100x zoom opcije rezultat čiste i kvalitetne fotografije s mnogo detalja. U pogledu noćnog načina rada kamere, novi Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G pametni telefoni imaju unaprijeđeni Bright Night Sensor s kojim fotografije koje snimate u noćnim uvjetima mnogo oštrije i jasnije u odnosu na ranije serije, s izvrsnom gradacijom boja.

Image
Foto: Promo

Što se tiče samog dizajna, u ovoj iteraciji Samsung je predstavio dizajn u kojeg se lako zaljubiti. Kompaktni i elegantnih linija, novi modeli doista se izdvajaju od konkurencije. Model Galaxy S21 5G s veličinom zaslona 6.21 inča dolazi u fantomski ljubičastoj, fantomski sivoj, fantomski rozoj i fantomski bijeloj boji. Galaxy S21+ 5G ima zaslon 6,7 inča i modele u fantomski ljubičastoj, fantomski srebrnoj i fantomski sivoj boji, dok kod Galaxy S21 Ultra 5G sa zaslonom od 6,8 inča možete birati između fantomski crne i fantomski srebrne boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dynamic AMOLED 2x zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz bez zapinjanja savladava sve internetske stranice i aplikacije i pravo je otkriće u pogledu preglednosti, dubine i živosti boja bez obzira na svjetlinu ekrana. Za što manje naprezanja tijekom gledanja u zaslon, predviđena je funkcija Eye Comfort Shield, nježna prema očima, automatski će prilagoditi filter plavog svjetla, ovisno o sadržaju koji gledate na zaslonu i dnevnom svjetlu.

Image
Foto: Promo

Naravno, za sve te napredne funkcije i mogućnosti koje nova Galaxy S21 5G serija nudi, potrebna nam je izdržljiva baterija. Nikad pouzdanija, baterija snage 4000 mAh kod osnovnog S21 5G modela, 4800 mAh za S21+ 5G te 5000 mAh kod S21 Ultra 5G modelu i adaptivni operativni sustav koji se prilagođava radu telefona znači da možete intenzivno koristiti sve funkcionalnosti telefona cijeli dan, bez straha da će ostati bez struje. Jednako tako, novi modeli imaju pregršt memorije za pohranu fotografija i video zapisa koje želite sačuvati. Također, svi Galaxy S21 5G modeli dolaze s Knox sigurnosnim sustavom koji će se pobrinuti da sve vaše privatne informacije i sadržaji koji čuvate na pametnom telefonu ostanu samo vaši. Isto tako, modeli Galaxy S21 serije kompatibilni su za rad s 5G mrežom gdje god je ova peta generacija mobilne mreže dostupna, ali sve funkcionalnosti telefona jednako će pouzdano i dobro raditi na staroj 4G mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

Korisnici također mogu iskoristiti i Samsung Lounge program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja, kao što su Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G, i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo