Play ponuda

Kako izgledati mlađe u sedam koraka

shimmer fallback

Donosimo nekoliko jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da izgledate mlađe. Dovoljno je malo šminke, odgovarajuća frizura i puno sna.

17.1.2011.
17:25
Play ponuda

1. Neka vam kosa ne bude duža od ramena Njegovana kosa, koja je dužinom između obraza i ramena, pomladit će vas nekoliko godina. Ako kosu bojite neka bude za nekoliko nijansi svjetlija od vaše prirodne boje i ugodno ćete se iznenaditi promjenom.

2. Neodgovarajući ruž za usne vas može postarati Još jedan trik koji će vam dobro poslužiti da izgledate mlađe je – izbjegavajte smeđe nijanse ruževa za usne. Također, stručnjaci savjetuju da ne nanosite mat ruževe, sjajila su bolja varijanta, kao i svjetlije nijanse.

3. Hidratizirajte kožu Starija koža ujedno znači i suha koža. Ne treba pretjerivati s kremama, ali hidratizacija je potrebna. Prije nego nanesete tekući puder, nahranite kožu, a ne zaboravite ni rumenilo. Svjetlije nijanse i u ovom su slučaju bolja opcija.

4. Ne pretjerujte sa šminkom Previše sjajila na kapcima, maskara, tekući puder, rumenilo, ruževi... Ako nanosite sve navedeno u kombinaciji, pokušajte barem ne pretjerivati. Možete na licu imati sve od navedenog, ali u odgovarajućim nijansama i u malim količinama.

5. Ne zapostavljajte zube S godinama zubi promijene boju, pogotovo ako svakodnevno ispijate kavu, čaj, crno vino. Ako smatrate da vam je potrebno izbjeljivanje jer ćete se osjećati bolje, a i osmjeh će biti blistaviji – navratite kod zubara na konzultacije. Lijepi i njegovani zubi svakako vam idu u prilog ako želite izgledati mlađe.

6. Držite se uspravno Pomislite na sve one žene koje smatrate seksipilnima i pokušajte im svima naći zajedničke karakteristike. Stav i samopouzdanje! Držite se uspravno i odmah ćete ostaviti bolji dojam.

7. San Nakon nedovoljno sati sna koža je umorna, oči natečene, lice izmoreno. Odvojite dovoljno sati za odmor i san. Osjećat ćete se, a i izgledat ćete bolje, savjetuju na stranici beauty.about.com.

Vezani članci:

arti-201011290237006 arti-201006140543006 arti-201008180392006 arti-201012170491006

Su.B.

Play ponuda
Play ponuda