Veze / Horoskop - kakav je tko u krevetu

Image
Foto: Thinkstock
18.2.2015.
9:00
Thinkstock
VOYO logo

Vatra, zemlja, zrak i voda su četiri elementa koji određuju način na koji osoba doživljava svijet oko sebe. Odražavaju se i na seksualnost. U krevetu se najbolje slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Dobra kombinacija su i vatreni (Ovan, Lav, Blizanac) s zračnim (Blizanac, Vaga, Vodenjak) te zemljani (Bik, Djevica, Jarac) s vodenim (Rak, Riba, Škorpion). Među znakovima koji nisu kombinacija moguće su velike razlike u željama i usklađenosti.

Ovan ­seks je sve osim dosade. Strastveni su, puni energija, vole istraživati i jako poželjni su ljubavnici. Predigra je manje bitna, vole dominaciju i mentalnu usklađenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik ­seksu pridaje puno pažnje, pogotovo predigri. Uživaju u maženju i ljubljenju. Njihova velika prednost u seksu je izdržljivost.

Blizanac ­ne poznaju ograničenja. Što različitije, to bolje. Uživaju u seksu na otvorenom, ali i u klasičnom seksu. Skloni eksperimentiranju, a vole i takve partnerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak ­zatvoren, konzervativan znak, nije sklon eksperimentiranju. Seks doživljava kao emociju. Pokrenu li se njegove emocije strastven, predan ljubavnik koji naslućuje što partner voli.

Lav ­dominantan i nepredvidiv znak. Jedno je sigurno seks s njime neće biti dosadan ili mehanički nepredvidiv. Uživa u predigri, zavođenju, voli se pohvaliti, ali i trudi se zadovoljiti partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica ­osjetljiv, nježan ljubavnik, veliki perfekcionista, ali i sramežljiv znak. Bitno im je zadovoljstvo partnera i jako se trude ugoditi drugoj strani.

Vaga ­obožava igru zavođenja, predigre. Vrlo su vješte, traže partnera koji će ih pratiti i dovesti do vrhunca. Njihovo središte seksualnosti nalazi se u glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion ­znak koji žudi za kvalitetnim seksom. Seks nikako ne smije biti prosjek. Vješti ljubavnici, spremni za izmjenjivanje nježnosti i pružanje zadovoljstva.

Strijelac ­seks doživljava kao zabavu, strast koja nikako nema veze s emocijom. Slobodoumni i spremni na eksperimentiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac ­stabilan, odan ljubavnik, bitno mu je zadovoljstvo druge strane. Sklon uzbuđenju i brzo ga prenosi na partnera.

Vodenjak seks način za povezivanje uma i srca, način razmjene mišljena s partnerom. U seksu znatiželjni i jako maštoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riba ­trudi se usrećiti partnera, jako senzualan znak. Znaju biti i jako kreativne. Slično kao i kod rakova seks im je emocija.

Zanima li vas više ova tema? Želite znati kako će se vaš znak slagati s partnerovim nazovite naše astorologe. Saznajte sve prednosti i mane vezane za vašu vezu. Poboljšajte partnerov i svoj seksualni život na čemu će vam druga strana biti jako zahvalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

www.ljubavno.com

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo