Play ponuda

FOTO: / Avangarda koja vas uvodi u svijet minimalizma

shimmer fallback

Mladi brand na hrvatskoj modnoj sceni Coded Edge s ponosom predstavlja svoju kampanju za novu capsule kolekciju čija su zaštitna lica ovaj put mlade dizajnerice Dominika Mandić i Dora Fodor.

29.1.2013.
16:50
Play ponuda

Kampanju je snimo fotograf Jure Perišić, dok je make up djelo izvrsne Petre Sever.

Coded Edge je prepoznatljiv u dizajnu po geometrijskim simbolima koji naglašavaju intenzitet moderne avangarde koja vas uvodi u svijet minimalizma.

Ovaj put Coded Edge stvara kolekciju sastavljenu iz dva kontrastna djela. Prvi dio potpuno stilizirane minimalističke forme lišene boja odnosno monokromatski dio koji jako dobro nastavlja prepoznatljiv Coded Edge nakit, te drugi dio koji se nastavlja na jesensku kolekciju bojama uvodeći crni akrilni sprej kao moment koji bi još više trebao nakit približiti street estetici.

Prva kolekcija se odlično uklopila u priču dizajnerskog branda LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, koji su za svoje predstavljanje na Dove Fashion.hr-u i Beograd Fashion Weeku, odabrali Coded Ege nakit kao dio svog asesoara.

Nakit je izrađen od pleksiglasa s dodatkom zakovica i crnog akrilnog spreja. Kolekcija spaja dvije kontrastne priče crno bijeli i obojani dio što je zapravo i bila inspiracija za ime kolekcije Fuga.

Inspiracija za ovu kolekciju ponovno je bila underground scena, street art i kontrasti odnosno naglašavanje različitosti te minimalizam i njegova čista forma.

Play ponuda
Play ponuda