poboljšajte energiju / 8 Feng Shui pravila za privlačenje novaca i obilja

Image
Foto: www.profimedia.hr

Otkrijte tajne privlačenja bogatstva, sve je moguće, ali je i vrlo važno da vaš dom bude energetski uravnotežen

20.2.2019.
13:50
www.profimedia.hr
VOYO logo

Feng Shui je kineska filozofija koja pomaže da ostvarite hamoniju okoline. Pravila vam neće donijeti bogastvo ako tome ne težite, ali će vam pružiti podršku za ostvarivanje bogastva i sreće. Također vam mogu pomoći da poboljšate energiju u svom domu i uredu i privučete blagostanje.

Postoje mnoga jednostavna Feng Shui pravila za jaku energiju: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Neka ulaz u vaš dom bude jak

Stvaranje snažnih ulaznih vrata važno je jer vaša kuća treba red da privukla novac odnosno chi (univerzalnu energiju). Ulazna vrata se zovu Usta od chija, a njezina snaga i povoljna energija važni su za dobru energiju u kući. Zaštitite svoja vrata ako je potrebno sa simbolima obilja i sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
jednostavnije do više novca /

12 pravila o novcu kojih se pridržavaju bogati ljudi

Image
jednostavnije do više novca /

12 pravila o novcu kojih se pridržavaju bogati ljudi

Na primjer, nemojte u blizini imati spremike za otpad, recikliranje ili stare posude. Isto tako osigurajte da se prednja vrata široko otvaraju bez škripanja. Želite biti sigurni da postoji ravnoteža i sklad čim uđete kroz vrata. 

2. Očistite višak stvari u svojem domu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka vaš dom i mjesto gdje radite bude bez nepotrebnog nereda. Zatrpan prostor ne može privući niti zadržati energiju bogatstva. Može osjećati veliku moć kada se osobodite svega, stoga možda želite napraviti popis stvari koje trebate napraviti. Ako nemate puno vremena za ovakvo detaljno pospremanje, odvojite 30 minuta dnevno za sređivanje prostora i rješavanje viška stvari.

3. Stvorite svoj prostor za novac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvoriti ovakav prostor je jako dobro, ali ga je važno održavati. Tipično mjesto je ono gdje se bavite financijama ili radni dio stana. Uključite elemente kao što su drvo koje predstavlja novac i bogastvo. Plava boja i fotografije rijeke, jezera ili mora predstavljaju vodu koja hrani drvio. Naravno možete koristiti ogledala i biljke koje simboliziraju prosperitet.

4. Feng Shui simboli koji prizivaju bogatstvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavite Feng Shui simbole u vašem domu koji donose bogastvo i obilje. Možete koristiti klasične simbole ili ovo što je vama obilje. Zlato predstavalja bogatstvo i ta boja ima jaku vezu s novcem. Zlatnu boju možete koristiti na slikama, jastucima, sagovima i drugim predmetima u vašem domu i uredu.

5. Energija treba teći kroz vaš dom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redovito provjeravajte protok chija u vašem domu i uredu. Vaš cilj treba biti  privlačanje obilja. Neka vaš dom bude udoban sa smirenim ritmom. Na primjer, pobrinite se da hodnici budu bez nereda i s ugodnim slikama na zidovima.

6. Voda je važna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste u mogućnosti dodajte vodu u prostor. Mala fontana ili akvarij svakako su dobri. Vodite računa da voda bude uvijek čista i održavana inače neće dobro utjecati na vaše prihode.

7. Kuhinja treba biti održavana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuhinja simbolizira hranu, stoga se smatra najvažnijim dijelom vašeg doma. Osigurajte da je svijetla i prostrana. Ako imate malu kuhinju, učinite je većom dodavanjem ogledala kako biste dobili osjećaj većeg prostora. Neka kuhinja bude čista, a smeće ne treba biti vidljivo. Svježe cvijeće i voće važan su dodatak takvom prostoru. 

8. Vaš novčanik privlači novac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaš novčanik je također sredstvo za privlačanje bogastva. Treba biti organiziran i bez smeća. Nemojte ostavljati račune, fotografije ili kartice koje rijetko koristite. Kada se radi o bojama, najpopularniji su crni ili smeđi. Šo je boja jača, energetska zaštita je veća. Vjerujte svom instinktu i osjetite koja je boja prava za vas. 

Pročitajte još: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ​Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo