KAKVE SU OVO VRADŽBINE? / Njoj nitko ne vjeruje kad kaže koliko je stara: Nosi haltere i twerka polugola, a upucavaju joj se duplo mlađi

Image
Foto: Instagram

Zanosna brineta proslavila se plesanjem u glamuroznim izdanjima, a frajeri su jednostavno poludjeli za njom

7.7.2021.
15:29
Instagram
VOYO logo

Maya Spielman je 50-godišnjakinja koja privlači pažnju korisnika TikToka zahvaljujući svom mladolikom izgledu.

U videima se obično hvali svojom mladenačkom figurom u bikinijima i pripijenim krpicama, a nitko ne može vjerovati da ima 50 godina. Zapravo, njeni pratitelji misle kako ima 20-ak ili 30-ak godina, no Maya je puno starija i ne srami se to priznati, piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanosna brineta proslavila se plesanjem u glamuroznim izdanjima, a frajeri su jednostavno poludjeli za njom. Neki od njih ostavljaju joj komentare u kojima se dive njenoj ljepoti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O moj Bože, ti si najljepša 50-godišnjakinja koju sam ikad vidio", "Nadam se da ću izgledati upola dobro kao ti u svojim 50-ima", "Ti si san svakog muškarca", neki su od komentara ispod njezinih isječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumatanje mladosti je tajna mladolikosti?

Maya tvrdi kako na dnevnoj bazi dobiva stotine komplimenata od dvostruko mlađih muškaraca, a fanovi joj najčešće pišu da je "savršena, prekrasna i lijepa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su ju pitali koja je tajna njene mladolikosti, no ona nije previše otkrila, osim da "glumatanje mladosti" zasigurno pomaže.

Njezina odjeća i poze mijenjaju se iz videa u video, no jedna stvar uvijek ostaje ista - nitko joj ne vjeruje da ima 50 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo