IMAM 19, TROJE DJECE I JEDNO NA PUTU / Zli komentari pljušte, ali nju nije briga: 'Znam i zašto me toliko mrze'

Image

Mnogi su joj rekli kako je upropastila cijeli svoj život te potratila svoje najbolje godine na djecu i obitelj, a ona kaže kako je mrze zbog velike razlike u godinama u odnosu na novog supruga

29.11.2021.
13:08

Mlada djevojka Claire ima 19 godina i otvoreno na društvenim mrežama priča o svom životu. Tako je otkrila da je sretno udana, ima svoj dom i osjeća se blagoslovljeno. U jednom od videa na TikToku gdje objavljuje pod imenom @mamaclaire00, otkrila je malo više detalja o svojoj svakodnevnici. Rekla je da ima troje djece i jdno na putu.

"Dobila sam sina Lukea kada sam imala 18 godina, a njegov tata nas je ostavio. Sadašnjeg muža sam upoznala kada je Luke imao tri ili četiri mjeseca i ubrzo smo se vjenčali. Velika je razlika u godinama pa me zato toliko mrze", ispričala je Claire.

Svojim pratiteljima otkrila je da je trenutno pet mjeseci trudna s novim suprugom, te je i postala pomajka njegovo dvoje djece iz prijašnjeg braka. "Imam 19 godina, skrasila se s plaćenim automobilom, vlasnica kuće, puna obitelj. Živim svoj uspjeh i evo me", tvrdi Claire. Zbog svoje otvorenosti opet je naišla na zlobne komentare na društvenim mrežama.

"U redu je, za 10 godina će pogledati okolo i shvatiti da je izgubila vrijeme", "Jadna djevojko, propustila si toliko toga", "Upropastila si cijeli svoj život", bili su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali