Play ponuda

MAČKA SE OKOTILA I ŠOKIRALA VLASNIKE: / Uz pet zdravih mačića na svijet je došao i ovaj posebni mališan

Image
Foto: Screenshot/CNN

Mačke s dva lica zovu se 'Janus mačke', prema rimskom bogu Janusu koji je imao dva lica, jedno koje gleda u prošlost, drugo u budućnost

25.5.2020.
21:05
Screenshot/CNN
Play ponuda

Obitelj King iz Oregona iznenadila se kada su vidjeli da je njihova mačka okotila šest mačića među kojima je bio jedan dvostruko slađi od ostalih - mačak s dva lica kojeg su nazvali Biscuits i Gravy.

Image
VAŠA LJUBIMICA IMA TAMNU STRANU: /

Velik broj ugroženih životinja nestaje zbog - mačaka! Pogledajte ovu crnu statistiku

Image

MAČKE SU KRALJICE SVEMIRA, A TO ZNAJU I NJIHOVI VLASNICI: Ovo su njihovi najbolji trenuci

Image

MAČKE SU KRALJICE SVEMIRA, A TO ZNAJU I NJIHOVI VLASNICI: Ovo su njihovi najbolji trenuci

Preslatki mačić došao je na svijet u srijedu s dva nosa, četiri oka i dvojim ustima. Njegova mama Keenly i ostalih pet mačića potpuno su zdravi.

"Moja ih je supruga otišla vidjeti i pronašla je pet normalnih mačića i jednog s dva lica. Bili smo poprilično šokirani. Čudno je izgledao. Kasnije smo saznali da je to zapravo rijetkost", rekao je vlasnik neobičnog mačka za CNN.

Inače, Mačke s dva lica nazivaju se 'Janus' mačke po rimskom bogu Janusu koji je imao dva lica, jedno koje gleda u prošlost i drugo koje gleda u budućnost.

Iako ih većina ne preživi duže od jednog dana, mačak Frank i Louie doživio je 15 godina i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda 2006. godine.

Kako bi Biscuits i Gravy isto toliko poživjeli, obitelj King mora preuzeti puno majčinskih dužnosti majke Keenly, poput redovnog hranjenja i grijanja.

"Kao da imamo novorođenče. Alarm nam zvoni svaka dva sata noću i danju kako bi ga nahranili. Pazimo da mu stalno bude toplo, a većinu dana provede zavučen u majicu moje supruge", objasnio je vlasnik.

Play ponuda
Play ponuda