Play ponuda

ČOVJEKU UGINUO PAS PA JE POŽELIO VRATITI PREOSTALU HRANU: / Odgovor proizvođača sada dijele svi, pripremite maramice

Image
Foto: Facebook

'Ljubimci uđu u naše živote, ostave svoje otiske šapica na našim srcima i promijene nas zauvijek'

18.6.2019.
17:32
Facebook
Play ponuda

Izreći posljednje zbogom voljenom ljubimcu teško je za svakoga vlasnika, a još je teže kada se to dogodi iznenada. Joseph Inabnet bio je prisiljen uspavati svojega psa Baileyja u listopadu prošle godine, ali je prije toga kupio veliku zalihu hrane koja je trebala trajati mjesecima.

Kada je pas uginuo, vlasnik je zamolio proizvođača hrane da zalihe vrati u zamjenu za povrat novca. Vrijednost pseće hrane koja mu je ostala iznosila je oko 70 dolara, odnosno 460 kuna. Na vlasnikovo iznenađenje, iz tvrtke su odgovorili kako će mu novac vratiti, ali da hranu ne žele natrag, već žele da je donira.

Slika i dirljiva poruka

"Tko je god imao posla sa Chewyjem, vjerojatno zna koliko je ova tvrtka divna prema svojim potrošačima. No, danas je to otišlo još korak dalje", napisao je Inabnet na Facebooku i priložio footgrafiju pošiljke koja mu je iz spomenute kompanije stigla na vrata.

Image
ZAGREB DOBIVA GROBLJE ZA ŽIVOTINJE: /

Od krematorija do sprovoda - sve za dostojanstven ispraćaj vašeg ljubimca

Image
ZAGREB DOBIVA GROBLJE ZA ŽIVOTINJE: /

Od krematorija do sprovoda - sve za dostojanstven ispraćaj vašeg ljubimca

Naime, oni su pronašli fotografiju njegova psa koju je on jednom objavio na društvenoj mreži, dali umjetnici Sharon LaVoie Lamb da je pretoči u sliku i poslali mu je zajedno s dirljivom porukom.

Objava oduševila internet

"Ljubimci uđu u naše živote, ostave svoje otiske šapica na našim srcima i promijene nas zauvijek. Šaljemo Vam mnogo ljubavi i pozitivnih misli. Ako ikad išta zatrebate, mi smo tu", stoji u rukom napisanoj poruci tvrtke Chewy.

Josepha je ova divna gesta iskreno ganula te je poručio: "Ne znam kako nešto učiniti viralnim, ali Chewy zaslužuje priznanje za svoju nevjerojatnu brigu o kupcima i posvećenost detaljima." Njegova je objava, naravno, postala viralna jer ju je podijelilo više od 100.000 korisnika Facebooka.

Play ponuda
Play ponuda