tulum za pamćenje / Uz neodoljive popuste i vatromet Roses proslavio 10. rođendan

Image
Foto: Promo

Najljepši modni grad i prvi modni outlet u Hrvatskoj oduševio je brojne posjetitelje veličanstvenom rođendanskom završnicom

12.11.2018.
7:09
Promo
VOYO logo

Višednevna zabava u Rosesu, kojoj nisu odoljeli ni Andrea Andrassy i Mario Petreković, kulminirali su rođendanskom tortom za sve i vatrometom za pamćenje! 

„Kada smo prije deset godina započeli s gradnjom Roses Designer Outleta imali smo viziju o jednom od najljepših mjesta za kupovinu jer je Roses smješten u srcu bajkovito lijepog Zagorja. U tome smo i uspjeli jer nas svake godine posjeti više od milijun i pol posjetitelja koji uživaju u brojnim pogodnostima prvog hrvatskog modnog outleta. Vjerujemo da ćemo i idućih godina ostvarivati modne snove naših posjetitelja“, izjavio je direktor Roses Designer Outleta, Roman Rogović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

(FOTO: Promo)

Rosesovu rođendansku proslavu zabavnom i svečanom učinili su i poznati gosti, dugogodišnji ljubitelji dobrih modnih ulova u prvom modnom outletu u Hrvatskoj. Voditelj Mario Petreković i kolumnistica Andrea Andrassy pokazali su svoje kulinarsko umijeće u gastro nadmetanju. Uz blogere Darka Kontina i Katarinu Paoletić pripremali su slasne rođendanske muffine čiji su okusi oduševili prisutne. 
„Redoviti sam posjetitelj Roses Designer Outleta, u ovom modnom gradu uvijek pronađem zanimljive i šarolike kombinacije koje krase moj jedinstveni stil.“, izjavio je Mario Petreković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Moda i ja se volimo javno. Roses Designer Outlet je modni biser u kojem se uvijek na policama nađe nešto što sam dugo tražila i jako mi drago da sam bila dio prekrasne Rosesove rođendanske proslave“, izjavila je Andrea Andrassy.

Image
Foto: Promo

(FOTO: Promo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ljubitelje sporta kao i za najmlađe posjetitelje brojne aktivnosti je organizirao trener i voditelj Mario Valentić. 

„Sport i outdoor ponuda Roses Designer Outleta je izvanredna i često baš ovdje pronalazim sve što trebam. Interes za sportskim aktivnostima je u porastu posebno među djecom i bilo mi je zadovoljstvo savjetovati zainteresirane oko sportskih aktivnosti i odabira opreme.“, izjavio je Mario Valentić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne posjetitelje su svojim nastupom zabavljali i uvijek veseli glazbenici Scifidelity bend, a do suza su ih nasmijavali stand up komičari iz Komedije s nogu predvođeni Peđom Bajovićem. Posjetitelji su uživali i brojnim drugim obiteljskim aktivnostima, a posebno u dodatnim rođendanskim popustima. 

Posebno iznenađenje za mlade ljubiteljice mode bile su blogerice Maša Zibar i Matea Frajsberger, Ana Karadžole, Marija Nikšić i Barbara Repe, a Nika Ilčić je za svoje fanove organizirala predstavljanje knjige Planet Nika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo