OGLAS

nova kolekcija / U Ghetaldusu je ekskluzivno predstavljena Balmain x Akoni kolekcija naočala

Image
Foto: Instagram

GHETALDUS je prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI, prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća

19.6.2020.
19:10
Instagram
VOYO logo

Prva kolekcija naočala ovog luksuznog modnog branda ekskluzivno je predstavljena u Ghetaldus optici u Ban centru ove srijede te je upravo ovim predstavljanjem postala jedina optika na našem tržištu koja je imala priliku uz svjetski poznate brandove naočala uvrstiti i brand luksuznih sunčanih naočala BALMAINXAKONI.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Novi brand koji veže duga tradicija pariške mode na naše tržište je došao popraćen velikim uzbuđenjem upravo zbog neke nove modelistike koja predstavlja spoj svega onoga zbog čega je BALMAIN danas to što je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekciju sunčanih naočala BALMAINXAKONI za Ghetaldus predstavila je direktorica marketinga Ghetaldus optike Kristina Kurtaj i brand manager Ghetaldus optike Jakov Jukić.

Kolekcija se sastoji od 5 modela sunčanih naočala, a poput svog poznatog DB sakoa, traperica i tenisica i ovo je BALMAINov proizvod za koji je od samih početaka predviđeno da se ukopi u dnevnu garderobu svakog kupca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Model naočala Wonder Boy koji nas je osvojio na prvu su upravo one sunčane naočale koje Oliver Rousteing nosi od samog jutra, a ime su dobile prema Rousteingovom autobiografskom filmu „Wonder Boy“. Sofisticirani dizajn je inspiriran modernom kulturom 21. stoljeća, a proizvodi se u ograničenim količinama. Rousteingov Wonder Boy ubrzo je prepoznat kao model naočala koji u svojoj kolekciji mora imati svaki sljedbenik Olivera Rousteinga tzv. #BALMAINARMY.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Modele sunčanih prve generacije ovog luksuznog branda BALMAIN X ACONI možete pronaći u ekskluzivno odabranim poslovnicama GHETALDUS OPTIKE (SPLIT: Trg braće Radića 10, DUBROVNIK: Dr. Ante Starčevića 49, ZAGREB: Ban Centar- Augusta Cesarca 4)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo