Požurite po Parfums Love , ljetne mirise slatkih voćnih nota

Tri mirisa iz najnovijeg asortimana Parfums Love s prepoznatljivim dopadljivim poruka u srcima predstavljaju tri osježavajuće ljubavne priče. Poznati britanski brend Parfumes Love prikladan je za mlade djevojke i sve one koji se tako osjećaju. Mirisi kojima dominiraju svježina i slatke voćne note idealni su za ljeto, a mogu se pronaći u svim DM prodavaonicama.

Najbržim čitateljima koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u četvrtak, 13. lipnja podijelili smo tri paketa s ovim neodoljivim parfemima.

Dobitnici:
Maja Denac
Ksenija Bencina
Ivan Markulin

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Parfumes Love – My love

My Love je miris za djevojke svih uzrasta koje žele i vjeruju u idiličnu ljubav i istinsku sreću… Svjež, sladak i ženstven miris s voćnim notama crnog ribizla, svježeg limuna, jasmina, marakuje i mošusa osvaja na prvu.

Parfumes Love – Lost in Love

Lost in Love je miris koji pruža mističan osjećaj i vodi na putovanje ispunjeno ljubavlju. Miris ispunjen notama kruške, maline, bergamota i crvenog grajpa, pomiješan s božurima i delikatnim mirisima jantara i vanilije. Miris je namijenjen za djevojke svih uzrasta.

Parfumes Love – You and Me

You and Me tropski miris koji spaja elemente manga, ananasa, papaje, crvenog voća, mošusa i sandalovina od kojeg rastu zazubice. Miris koji simoblizira istinsku ljubav, spoj dvaju bića koja u savršenoj ljubavnoj romansi postaju jedno.

Preporučena maloprodajna cijena:
Parfums Love (samo u DM-u):

You and me 15 ml 29,90
My love edt 15 ml 29,90
Lost in love edt 15 ml 29,90

Povratak na Net.hr