MORATE PROBATI / Poznata influencerica otkrila tajnu savršene kose - napokon!

Image
Image

Kada je riječ o dugoj kosi, najčešća asocijacija je ljepota.

22.7.2020.
15:02
VOYO logo

A da bi duga kosa zaista i bila lijepa, prvo mora biti zdrava. S tim se slaže i naša poznata voditeljica i influencerica Korana Gvozdić, jedna od onih žena koje predivnom kosom uvijek plijene pažnju. Korana ne skriva kako o svojoj kosi brine tijekom cijele godine. Kosu voli nahraniti iznutra i izvana, a za svoje predivne frizure koristi uređaje koji njezinu kosu oblikuju, njeguju i štite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korana je nedavno objavila fotografiju na kojoj je sa svojim pratiteljicama podijelila tajnu predivnih opuštenih lokni koje neodoljivo podsjećaju na godišnji odmor.

Ljetni valovi u kosi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa Korana svoje pratitelje osvaja jednostavnošću i neposrednošću komunikacije koja je uvijek životna i začinjena s puno duha. No, osim slatkih detalja iz svakodnevnog života udvoje, Korana s pratiteljicama dijeli i tajne svog uvijek pomno dotjeranog izgleda. Finalni touch svakom njezinom looku daje predivan šarm duge i blistave kose.

Image
Image

Korana je s pratiteljicama podijelila kako ove predivne valove u svojoj dugoj kosi radi novim auto curlerom Philips MoistureProtect koji čuva prirodnu vlažnost kose. Čarobni uvijač sve radi sam, a lokne svaki put ispadnu savršene i to bez ikakvog iskustva ili predznanja. Ovaj je auto curler odličan izbor za sve vrste i dužine kose, čak i za klasičan ili dugi bob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prekrasno sjajnu i njegovanu kosu

Bez obzira želite li čvršće lokne za glamurozan svečaniji izgled ili veće i opuštenije valove s puno šarma, s auto curlerom Philips MoistureProtect možete imati oboje. Prije loknanja svakako prosušite kosu MoistureProtect fenom koji će vam pomoći zadržati vlažnost kose i neće je oštetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako poželite ravnu frizuru MoistureProtect pegla će sačuvati vašu kosu od dodatnog isušivanja, a osim savršeno ravne kose dobiti ćete i dodatni sjaj kose zbog njege ionima. Zbog toga će vaša kosa uvijek biti sjajna, zaglađena i zaštićena od isušivanja, bez obzira kakve kovrče odabrali.

Više informacija o proizvodima potražite na stranici MoistureProtect linije za njegu kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo