Niveus / Otvorena nova estetska oaza u Zagrebu - pogledajte kako izgleda

Image

Poliklinika Niveus priča novu priču o ljepoti i njezi kože te blistavom osmijehu koji otvara sva vrata

22.11.2018.
14:26
VOYO logo

“Jedinstveni, kao vi“ slogan je koji idealno opisuje filozofiju nove dentalne i estetske oaze u Zagrebu. Smještena na prvom katu stambeno poslovne zgrade u ulici Grada Mainza 11, na samo par koraka od Ilice i Trga Francuske Republike, Poliklinika Niveus priča novu priču o ljepoti i njezi kože te blistavom osmijehu koji otvara sva vrata.

Predanost radu i kvaliteta, bezgranično uloženo vrijeme i trud za svakog pojedinog pacijenta, rezultirala je imenom branda Niveus te vizualnim izričajem cvijeta kojim se ističe njihova posebnost i vizija – zdravlje, njega, povjerenje te potpuna predanost u pristupu pacijentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Andrej i Iva Knežević, vlasnici Poliklinike Niveus

Stručni tim predvođen doktoricom Ivom Slade Knežević broji devet ljudi, a zajedno s vanjskim suradnicima uključuje doktore dentalne medicine, dentalne asistente, medicinske sestre, specijaliste plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, specijaliste oralne kirurgije i specijaliste iz područja ortodoncije. Bogato generacijsko iskustvo obitelji Slade – Knežević koje traje već preko 15 godina jamac je vrhunske usluge, a stalni razvoj u struci i znanosti kroz moderne standarde dentalne njege i njege lica čini ih najposebnijom Poliklinikom u gradu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Antonija Stupar Jurkin

U sklopu ove klinike novog doba nalazi se najsuvremeniji dentalni centar, a koristeći naprednu tehnologiju i umjetničke sposobnosti, stomatolozi planiraju terapiju uzimajući u obzir specifične potrebe kao i želje svakog pacijenta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Estetski centar Poliklinike Niveus s velikom pažnjom brine o koži i licu svojih klijenata, a klijentima nude potpuni anti-ageing program koji izvodi dr.med. Irijana Rajković, specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. 

Posebna ponuda su i intravenozne infuzije kojim se prirodni, esencijalni nutrijenti unose direktno u krvotok. Ova vrsta terapije trenutno podiže razinu energije i sveukupno zdravlje organizma, osoba se odmah osjeća bolje, snažnije i energičnije, a preporučuje se kod kroničnog umora i iscrpljenosti, burn-out sindroma i jet-laga, pada imuniteta, previrusnih i predgripoznih stanja, nemogućnosti koncentriranja te kod mamurluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo