Play ponuda

Marko Dančulović proglašen najboljim modelom svijeta

shimmer fallback

Na održanom svjetskom izboru Mistera Turizma, hrvatski predstavnik Marko Dančulović iz Svete Nedelje osvojio je tri prestižne svjetske lente.

30.7.2010.
23:42
Play ponuda

Na svjetskom izboru Mistera Turizma Interkontinental 2010 koji se održao u četvrtak u Santo Domingu u Dominikanskoj Republici, hrvatski predstavnik Marko Dančulović iz Svete Nedelje, poznati po tome što se pred kamerama Red Carpeta podvrgnuo liposukciji te korekciji grudi i nosa, osvojio je tri prestižne svjetske lente.

Žiri je jednoglasno odlučio da od 45 predstavnika iz cijelog svijeta lenta za najoriginalniju i najljepšu narodnu nošnju pripada hrvatskom predstavniku.

Marko Dančulović osvojio je i lentu za prvo mjesto kao najbolji muški model svijeta MEGA MODEL 2010.

arti-201005240378006 Na proglašenju pobjednika, Marko Dančulović osvojio je prestižnu lentu prvog pratitelja Mistera Turizma Interkontinental 2010, GENTELMAN OF THE YEAR, dok je titulu Mister Turizma Interkontinental 2010. osvojio predstavnik Grčke Lazaros Santos.

U finalnom svjetskom showu, uz najpoznatije latino američke izvođače, svoj nastup je imao i Boris Kosmač, vlasnik licenci za Miss i Mistera Turizma Hrvatske, Model Hrvatske za Model Svijeta, te pjevač i voditelj, koji je svojom izvedbom Cabaret oduševio 2000 posjetitelja na velikoj pozornici hotela Barcelo. Boris je ujedno bio i član žirija koji je imao dvanaest članova, redom priznatih svjetskih modnih stručnjaka.

Play ponuda
Play ponuda