Play ponuda

STRAŠNO... / Jedva je čekala brončani ten pa se bacila na sunčanje i 'pregorjela': Imala je i SPF, ali retinol je odigrao kritičnu ulogu

Image
Foto: TikTok/Ellie Buchanan

Iako je malo pocrvenjela, Ellie u početku nije bila previše zabrinuta, mislila je da će mala opeklina nestati

25.5.2023.
11:28
TikTok/Ellie Buchanan
Play ponuda

Tiktokerica i studentica Ellie Buchanan iz SAD-a odletjela je na Floridu na odmor, no tamo je nakon sunčanja dobila teške opekline po licu i tijelu, piše The Sun.

"Omg, tako sam uzbuđena što ću pocrnjeti", rekla je kad je sletjela na Floridu. Odlučna u namjeri da postigne savršeni brončani ten, Ellie se zaputila na plažu gdje je neko vrijeme ležala na suncu.

Image
PRAVO OSVJEŽENJE /

O ovom turističkom videu još će se dugo pričati: Pogledajte koji je gradić dobio čast da ga promovira zanosna Nikolina Pišek

Image
PRAVO OSVJEŽENJE /

O ovom turističkom videu još će se dugo pričati: Pogledajte koji je gradić dobio čast da ga promovira zanosna Nikolina Pišek

Iako je malo pocrvenjela, Ellie u početku nije bila previše zabrinuta. Mislila je da će mala opeklina nestati i da će ona "biti dobro".

shimmer fallback
shimmer fallback

No, njen entuzijazam nestao je kad je primijetila da je koža boli i da osjeća peckanje.

"Ovo jako boli", rekla je Ellie te je pokazala svoje žarko crveno i natečeno lice. Kad se sljedećeg jutra probudila, vidjela je da joj se oteklina na licu udvostručila, pa je dan provela s hladnim oblogom na čelu.

'Koristila sam kremu za sunčanje'

Nažalost, najgore je tek slijedilo. Elliena je koža postala toliko suha da se počela ljuštiti.

Nakon što je njen video postao viralan i prikupio više od devet milijuna pregleda, Ellie je na TikToku objavila još jedan u kojem je objasnila što se dogodilo.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Zaista sam koristila kremu za sunčanje. Inače, počela sam koristiti novu kremu protiv akni koja sadrži iznimno visoke razine retinola u sebi", otkrila je.

"Nisam znala da je treba prestati koristiti dva tjedna prije sunčanja. Pretpostavljam da mi je koža postala jako osjetljivija, pa sam vjerojatno trebala nanijeti više kreme za sunčanje", kazala je Ellie.

Njeni pratitelji ostali su zgroženi. "Nadam se da si dobro. Ovo je tragično", "Dogodilo mi se u Cancunu jedne godine, nisam mogla ni oči otvoriti", "Nije se sunčala, grilala se na roštilju", samo su neki od njihovih komentara.

Play ponuda
Play ponuda