PRIJETIO BOMBOM / Cijenjeni srpski kirurg jedva sačuvao živu glavu: Povećao stražnjicu djevojci, a onda mu se njezin dečko došao osvetiti

Image
Foto: Screenshot K1 Televizija

Liječnik Milan Colić doživio je neugodnu situaciju zbog dečka pacijentice koju je operirao prije nekoliko godina

27.6.2023.
20:50
Screenshot K1 Televizija
Play logo

Specijalist opće kirurgije i direktor specijalne bolnice za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju, Milan Colić je u svom poslu doživio mnogobrojne lijepe, ali i neugodne situacije. Kako je objasnio, za njega je operacija uvijek dobar izbor kada je stvarno riječ o nekom problemu koji se može riješiti.

Lijepi trenuci plastične kirurgije

"Otac i majka su platili kćerki za 18. rođendan silikone. Ja to ne dozvoljavam, ne odobravam, ne želim i ne radim, ali, ako imate dijete od tipa 17, 18 godina koje je povuklo grudi na tatu, ravna je skroz, je li bolje da ona ne ode nikad na bazen, na plažu, da ne bude sa svojim vršnjacima ili da joj povećate grudi. Pa valjda je bolje da joj povećate grudi. Ili ako ima asimetriju, jednu dojku ogromnu, a drugu nema uopće. To su situacije gdje stvarno treba reagirati puno ranije nego što je izdavanje osobne iskaznice", rekao je u emisiji "Biznis priče", piše Republika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Nije sve tako divno

Također, pored lijepih trenutaka sjetio se i onih neugodnih u svojoj višegodišnjoj karijeri. Cijenjeni plastični kirurg govorio je o situaciji s dečkom njegove pacijentice.

Image
KAKAV TRANSFORMACIJA! /

Bila je 'ružno pače', a sada je komad i pol: 'Ismijavali su me zbog mog izgleda, sada sam zgodnija od hejtera'

"Operirao sam pacijenticu, povećanje zaobljene stražnjice, bila je divna operacija, ona je striptizeta, upoznala je čovjeka koji je došao s ratišta i koji je psihijatrijski slučaj. Došao je nakon tri godine na reintervenciju, ja pitam o čemu se radi, ona je htjela okončati vezu s njim, a kako on to nije htio, bio je nasilan i ona je ušla u anoreksiju, taj implantat je počeo ispadati iz stražnjice. Bilo mi je žao, vidio sam o čemu se radi i rekao da ću operirati besplatno, a on mi je rekao, ''Ne, nego ćeš vratiti novce od prije tri godine', ja sam mu na to rekao, 'Jesi li normalan, čovječe?'. On izvadi bombu i zavrti je na stolu, i što sam trebao napraviti, rekao sam, 'Nema problema, radim sve besplatno, evo ti novci za taksi!''', rekao je emisiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Kako reklamirati grudnjak bez grudi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo