djeluju kod svakoga / 5 stvari koje su zaslužne za odličan izgled Meghan Markle

Image
Foto: AP

Žena princa Harryja može se pohvaliti odličnim izgledom, karizmatičnim osmijehom i dobrim zdravljem. Evo u čemu je tajna

8.11.2018.
11:56
AP
VOYO logo

Vojvotkinja od Sussexa, 36-godišnja Meghan Markle koja na proljeće postati majka, može se pohvaliti odličnom linijom i zdravljem. Otkrila je što čini po tom pitanju, a sve skupa moglo bi se svesti pod devet točaka. Neke su trenutačno na čekanju jer u trudnoći nisu dozvoljene.

1. Joga

"Joga je nešto što je skroz moje", kaže supruga britanskog princa Harryja. "Postoji toliko dobrobiti koje donosi svakodnevno prakticiranje joge... osim fleksibilnosti i snage, joga pruža radost mentalni fokus, dobar je način oslobađanja od stresa, smanjje anksioznost i poboljšava san", kaže meghan na koju je ljubav prema jogi prenijela njezina majka instruktorica ove discipline. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Trčanje

"S godinama je trčanje počelo loše utjecati na moja koljena pa ne mogu više toliko uživati u njemu kao nekada", kaže bivša glumica.

"Volim trčanje. Koliko mi je godilo tijelu toliko mi je godilo i glavi. Razbistrilo bi mi misli. Svatko treba pronaći onaj oblik aktivnostikoji mu čini dobro", objašnjava Markle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Izbjegavanje hrane koja izaziva umor

"Definitvno se trudim jesti što je zdravije moguće i izbjegavati hranu koja me spušta i čini letargičnom. Najčešće jedem ribu i povrće", kaže Meghan.

4. Ne uskraćivati si stvari koje volimo

"Mogla bih po cijele dane uživati u krumpirićima i tjestenini. Volim ugljikohidrate. Tko ih ne voli? Iako nisu zdravi, za vikend napravim iznimku i priuštim si ono u čemu uživam", otkriva 36-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Popiti ponekad bez razloga

"Činite stvari u kojima uživate bez određenog razloga. Upoznajte svoje tijelo i otkrijet koje stvari rade za vas. Ako je to čaša vina bez određenog povoda, popijte ju", zaključuje Meghan, naravno govoreći o navikama kada nije u drugom stanju. Vino trenutno nije na popisu dozvoljenih namirnica. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo