Juha od janjetine: Kisela juha od janjetine

Image

Svaka juha je prava okrjepa, kako u hladne dane tako i u vrijeme bolesti ali i mamurluka.

22.4.2021.
14:24
VOYO logo

Priprema juhe od janjetine:

Operite i očistite meso, narežite na kockice te stavite u duboku posudu i prelijte vodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustite da voda prokuha, a kada se digne pjena odstranite ju.

Narežite mrkvu, celer, korabu i peršin na tanke režnjeve pa dodajte mesu uz lovor, prepolovljeni luk i režnjeve češnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posolite i poparite.

Za to vrijeme narežite kelj na tanke rezance i skuhajte u slanoj vodi kao i rižu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je meso mekano, procijedite juhu, maknite luk, češnjak i lovor.

U posudi izmiješajte žumanjke, vrhnje i limunov sok pa polako dolijevajte u juhu uz stalno miješanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj posudi stavite meso, povrće i rižu pa prelijte juhom i poslužite.

Izvor: Gastronaut

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo