Play ponuda

'OGADILE SU MI SE' / Jeste li kad uočili ovakvu mrlju na bananama? Ljudi su se prestravili kad su saznali što je: 'Evo sam ih bacila u smeće'

Foto: Facebook

Nesretna žena potražila je pomoć u jednoj Facebook grupi, a onda je saznala o čemu je riječ i ostala u blagom šoku

14.10.2022.
9:44
Facebook
Play ponuda

Jedna je žena ostala užasnuta tajanstvenom bijelom mrljom na bananama te tvrdi da ih zbog nje nikad više neće jesti, piše The Sun.

Ona se za pomoć obratila Facebook grupi Family Lowdown Tips & Ideas. "Ima li netko pojma što je ova bijela mrlja na banani? Jučer sam je kupila u jednoj trgovini", napisala je.

Nakon što je objavila fotografiju tog voća, korisnici Facebooka brzo su se javili sa svojim nagađanjima što bi to moglo biti, a većina je rekla da se radi o paukovim jajima.

Izvor: Pixabay

"To izgleda kao gnijezdo za paukova jaja. Stavite je u vrećicu, zavežite i vratite natrag u trgovinu", napisao je jedan od njih.

Ogadile joj se banane

"Definitivno je pauk unutra", glasio je sljedeći komentar, a jedna korisnica Facebooka prepričala je svoje iskustvo.

"To mi se isto dogodilo prošle godine. Kupila sam banane i besplatno s njima dobila paukovo gnijezdo iz kojeg su izašli maleni pauci", otkrila je.

Play ponuda

U komentarima se javila užasnuta autorica posta koja je istaknula da banane više nikad neće jesti.

"Bacila sam banane u smeće i sigurno ih više nikad neću jesti! Možda ih još prelijem vrelom vodom da se pauci ne bi izlegli u kanti za smeće, a možda je čak i zapalim. Šalim se, naravno", napisala je.