Zamotuljak na havajski

Malo ribe, malo mesa i povrća i dobit ćete ukusan i lagan obrok. Tradicionalni havajski zalogaji lako se pripremaju, a njima, kao predjelom, možete iznenaditi goste.

30.8.2010.
12:03
VOYO logo

Sastojci:

500 g svinjetine, u većim komadima 2 žlice soli 450 g tune (ako imate lososa još bolje) 400 g špinata, bez peteljke 12 velikih listova blitve ili špinata (istovi banane ako ih pronađete)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Meso natrljajte solju pa ga razdijelite na 6 komada kao i ribu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na list ubacite špinat, meso i ribu pa dobro zamotajte obmotavši još jednim listom i pričvrstivši većom čačkalicom. Napravite 6 zamotuljaka.

Kuhati na pari 3 do 4 sata i pri tome pazite da vam ne ponestane vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo