Svinjska kračica priprema: svinjske kračice u vinu

Image

Pečenja na stolu, lijepe zlatnosmeđe boje, sočno i ovijeno hrskavom koricom, uvijek će razveseliti sve željne finog kusa.

21.4.2021.
14:46
VOYO logo

Sastojci za svinjsku kračicu:

2 kračice 2 dcl suhog bijelog vina 2 glavice luka dcl juhe ljuti senf ulje sol, papar bosiljak

Priprema svinjske kračice:

Očišćeni luk usitnite i rasporedite po nauljenom limu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operite meso, posolite, popaprite, te namažite s tri žlice senfa koji ste prethodno pomiješali sa žličicom ulja.

Utrljajte dobro u meso, stavite na luk i zalijte vinom. Pecite 35 minuta u pećnici na temperaturi od 200 celzija. Dodajte bosiljak i pecite još sat vremena, a po potrebi i duže. Zalijevajte juhom, a onda i sokom od pečenja što češće.

Pečenje poslužite uz pire krumpir, dinstani kupus ili pečeni krumpir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo