Pečeni brancini i aromatizirana brokula

Prilog od aromatizirane kuhane brokule, baš kako se priprema povrće u Grčkoj, upotpunit će obrok od pečenih brancina. Ribu ćete pripremiti u pećnici zamotanu u foliji.

4.11.2011.
14:01
VOYO logo

Brancini Očišćenu ribu operite i posušite kuhinjskim papirom. Smjesom usitnjenog začinskog bilja i češnjaka nadjenite ribe. Umotajte u aluminijsku foliju i pecite na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Pečenu ribu posolite te premažite mješavinom maslinovog ulja i limuna. Ukrasite kolutima limuna i peršinom.

Kuhana brokula Brokulu stavite u lonac s vodom. Dodajte ulje, par zrna papra, majčinu dušicu, lovor i luk. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri dok brokula ne omekšaju. Poslužite posutu peršinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo