Jaja možete pripremati na bezbroj načina, ali kada želite nešto pojesti nabrzinu, tu je uvijek spasonosno rješenje - jaje na oko gotovo je za svega nekoliko minuta. A što kada bismo vam rekli da tehniku prženja ovoga "specijaliteta" možete dodatno unaprijediti, a da pritom ne potrošite nijednu sekundu više nego inače?
Treba vam samo - pjenjača
Jedan korisnik Tiktoka otkrio je kako napraviti najbolje jaje na oko. Potrebno je promijeniti samo jednu stvar u pripremi. Dakle, jaje razbijete u tavu, kao što to uvijek radite. Ali zatim pjenjačom miješajte bjelanjke tako da žumanjak ne dirate, sve dok ne dobijete čvrste rubove.
TRIK S JAJETOM ZALUDIO CIJELI INTERNET: Nema šanse da biste se ovog sjetili sami. Video je hitčina od 50 milijuna pregleda!
Nakon toga tavu stavite na štednjak i pecite dok se bjelanjak ne stvrdne, a njegovi krajevi ne poprime zlatnu boju. Ovaj video pogledan je više od osam milijuna puta, a mnogi su otkrili kako jedva čekaju isprobati trik za "pahuljasta" jaja.