Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Kozice u bijelom umaku

Da sve što je ukusno ne mora nužno biti i komplicirano dokaz je i ovaj recept. Isprobajte ga i oduševite svoje i nepca svojih ukućana.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Luk i češnjak popržite na malo ulja. Kad omekšaju, dodajte kozice koje ste prethodno oprali pod mlazom vode.

Pirjajte kozice te ih podlijte s malo vode. Kad voda ispari zalijte ih bijelim vinom, promiješajte i nastavite pirjati na laganoj vatri.

Kad kozice omekšaju, dodajte vrhnje za kuhanje i začine. Sve zajedno ostavite još 10-ak minuta na laganoj vatri.

Tjesteninu pripremite u drugoj posudi, a kada je kuhana 'al dente' samo je prelijte umakom od kozica.

coolinarika.com

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike