Kolač s višnjama

Splitske kuharice znaju što je dobar kolač. Iskušajte osvježavajući, lagani desert s daškom Mediterana.

31.10.2012.
14:42
VOYO logo

Upute: Maslaca izraditi sa šećerom, dodati jaja, brašno s praškom za pecivo. Sve izjednačiti i istresti u kalup (škrovadu) za pečenje i peći na 175 stupnja C oko 20 min.

Za bijeli fil u mlijeku skuhati puding sa šećerom i vanilija šećerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrući puding dodati vrhnje i natopljenu želatinu. Sve dobro promiješati. Bijeli fil istresti na biskvit i na vrh staviti višnje.

U soku od višanja skuhati preljev za torte po uputama na vrećici. Ohladiti i rezati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujemo Ivani na receptu i fotki ♥

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo