Upute za pripremu:
Mikserom miješajte brašno i prašak za pecivo, zatim dodajte šećer, vanilin šećer, jaja i maslac koji ste prvo miksali samog u posebnoj zdjeli.
Na brašnom posutu radnu površinu stavite tijesto pa ga doradite rukama. Ukoliko je tijesto ljepljivo stavite ga 30 minuta u hladnjak.
Namastite kalup za torte pa utisnite 2/3 tijesta. od preostalog tijesta oblikujte valjak kojim ćete obložiti rub kalupa.
Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 200 stupnja Celzijeva.
Zatim krenite na izradu kreme. Prema uputama na omotu skuhajte puding. Ostavite da se ohladi pa dodajte kiselo vrhnje.
Preko tijesta premažite kremu i posložite mandarine. Vratite u pećnicu na 180 stupnja Celzijeva. Neka se peče 60 minuta.
Kad je gotovo izvadite iz kalupa i ostavite neka se hladi.
Na koncu prelijte preljevom pripremljenog sa šećerom i sokom mandarina (može i voda). Neka se ohladi.