Priprema juhe od janjetine:
Operite i očistite meso, narežite na kockice te stavite u duboku posudu i prelijte vodom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pustite da voda prokuha, a kada se digne pjena odstranite ju.
Narežite mrkvu, celer, korabu i peršin na tanke režnjeve pa dodajte mesu uz lovor, prepolovljeni luk i režnjeve češnjaka.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posolite i poparite.
Za to vrijeme narežite kelj na tanke rezance i skuhajte u slanoj vodi kao i rižu.
Kad je meso mekano, procijedite juhu, maknite luk, češnjak i lovor.
U posudi izmiješajte žumanjke, vrhnje i limunov sok pa polako dolijevajte u juhu uz stalno miješanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U drugoj posudi stavite meso, povrće i rižu pa prelijte juhom i poslužite.
Izvor: Gastronaut
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa