Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
TOPI SE U USTIMA /

Kuhar otkrio tajni sastojak i ključna pravila za nikad sočniju kajganu

Mnogi spominju mlijeko i vodu kao tajne sastojke za savršenu kajganu. Jedan je kuhar imao nešto drugo na umu

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Konzumiranje jednog jajeta dnevno može smanjiti rizik od srčanih bolesti i moždanog udara. Sadrži visoku razinu proteina, omega-3 i vitamina D, A i B.

Kad bi ih barem bilo tako lako napraviti kao što ih je lako jesti.

Srećom, kuhar na TikToku podijelio je tajni sastojak koji će vašu kajganu učiniti mekanom i sočnom, a unatoč tome što je u pitanju poznati kuhar jednog londonskog restorana, nije koristio ništa što većina ne koristi gotovo svaki dan u svojoj kuhinji.

Kuhar Jack Croft savjetuje upotrebu najmanje tri jaja.

"Ili, ako si pohlepan poput mene, uzmi pet", dodao je.

Nakon što je u zdjeli razbio jaja, dodao im je sol i papar te umutio jaja kako bi dobio jednoličnu smjesu.

Potom je uzeo kockicu maslaca i bacio ju na vruću tavu, a kada je poprimio smeđu boju, tavu u kojoj je grijao maslac je maknuo s vatre i u nju ulio jednoličnu smjesu.

Iako smo navikli kajganu raditi dok je tava na upaljenom ringu, kuhar je otkrio da se po njemu savršena kajgana radi tako da se tava miče s vatre i upravo je to i učinio. Jaja je miješao sa špatulom nekoliko minuta, a kada je bio zadovoljan napravljenim, kajganu je prebacio preko prepečenog tosta.

"Tako kajganu rade pravi kuhari", rekao je na kraju svoje objave na TikToku.

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Za šunkicu i jaja - 50 eura! Zagreb udvistručio jednokratni iznos uskrsnice

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike