Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Calzone sa špinatom

Tijesto za pizzu može se iskoristiti i na drugačiji način. Tipični calzone punjen je rajčicama i mozzarellom te sadrži druge sastojke koji se obično povezuju s nadjevom za pizzu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Upute:

1. Skuhajte špinat prema uputama. U zdjeli, miješajte špinat, švicarski sir, ricotta sir, luk, bosiljak, sol, češnjak i papar.

2. Izvaljajte tijesto za pizzu u pravokutnik, pa izrežite u šest kvadrata. Na sredini svakog stavite malo mješavine špinata i umaka.

3. Rubove tijesta premažite vodom. Složite calzone.

4. Istucite bjelanjak i vodu pa prijeđite kistom preko tijesta. Pospite parmezanom. Pecite na 200 stupnjeva 10 minuta ili dok ne dobije zlatnosmeđu boju. Neka odstoji 5 minuta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike