Brzinski ručak: Nabujak od špinata i sira s iznenađenjem

Image
Foto: Instagram, Chef Times TWo

Kada prerežete ovo fino jelo, osvojit će vas prije nego ga zagrizete

22.9.2016.
11:00
Instagram, Chef Times TWo
VOYO logo

Postoje dani kada nismo raspoloženi za ništa drugo osim za malo špinata i pirea, a kako bismo se malo maknuli od krumpira, danas vam donosimo recept za vrlo ukusno i vizualno privlačno jelo sa špinatom, sirom i jajima.

Sastojci:

  • 800 g smrznutog špinata (odmrznutog i dobro ocijeđenog)
  • 200 g cheddar sira
  • 5 jaja
  • 125 g krušnih mrvica
  • kopar, peršin, sol, papar
  • 3 tvrdo kuhana jaja

Priprema:

  1. Zagrijati pećnicu na 190 °C. U velikoj zdjeli pomiješati špinat, 2/3 sira, jaja, krušne mrvice, kopar, peršin, sol i papar.
  2. Miješajte dok svi sastojci nisu sjedinjeni. Kalup za štruce ili običan protvan obložite papirom za pečenje i ulijte pola smjese.
  3. Na nadjev smejstite tri tvrdo kuhana jaja u komadu, jednako razmaknuta. U kalup dodajte ostatak smjese te na vrh posipajte ostatak sira. Pecite 45 minuta. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
bomba
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo