Za pripremu će vam trebati oko pola sata, a ako pripremate fritaju za dvije osobe trebat će vam četiri jaja, patlidžan, tikvica ili dvije, paprika i jedan crveni luk. Volite li ljuto, dodajte i jedan feferon iz vrta. Ako ste ljubitelj sir, možete i njega dodati.
Priprema:
1. Narežite i operite povrće koje ćete jedno po jedno dodavati u tavu na malo maslinova ulja
2. Najprije stavite nasjeckani luk i popržite ga dok ne postane staklast
3. Dodajte patlidžan i tikvicu, malo ih okrenite pa dodajte narezanu papriku i nju okrenite, a nakon toga dodajte i rajčicu te ljuti feferon
4. Pirjajte povrće dok ne omekša, a potom razbijte jaja u posudu, začinite, razmutite i prelijte po povrću
5. Miješajte jaja i povrće, a prije nego što se sve stisne, možete dodati i malo pršuta ili šunke te, ako volite sir, malo ribanog ili svježeg sira - sve paše!