Svi kolači bazirani su na lokalnoj kulturi, tako da su im i imena domaća: Štorija o’ palačinki s vanilijom ili lješnjakom, čokoladna torta Zdravka, Torta o’sira, Šinjorina Malina, Šjor Limun, Buža od pistacija i višanja, Pari krempita, Barba Čičak, Čikolata, Tonka, Čoko kuki, Kukiriki, Deboto zdravi kuki i Slatko o’mendula. Porcije su za jednu osobu, a cijene se kreću od 9 kuna, koliko koštaju keksi, do 25 kuna za torte.
Poznati domaći kolači, ali na drugačiji način
Tea je osmislila ponudu svoje slastičarnice prema iskustvu koje je stekla radeći u inozemstvu, ali i kod nas, stoga se fokusirala na kremaste kolače, za koje kaže da ih Splićani obožavaju. Sastojci su prirodni, nabavlja ih od malih, lokalnih proizvođača.
INTERIJER U PASTELNIM BOJAMA
Simpatičan interijer, koji ima mjesta za deset gostiju, u pastelnim nijansama zelene, roze i žute uredila je u suradnji s bračnim parom Zahra iz arhitektonskog studija Zarez i Remake Home&Living. Ispred slastičarnice nalaze se još dvije klupe na koje ljudi mogu sjesti dok jedu kolače.
VITRINA PUNA SLASTICA
ŠTORIJA O’ PALAČINKI
“Omiljena slastica mi je talijanska čokolada Gianduja, ali najdraži kolač mi je definitivno mamina orahnjača”, priča Tea, koja je za temelj ponude svoje slastičarnice uzela prepoznatljive, domaće slastice, a gostima nudi i fine kave te svježe hladno prešane sokove.
BARBA ČIČAK
PARI KREMPITA
TEA MAMUT U SLASTIČARNICI
KREMASTI KOLAČI I SVJEŽE VOĆE