Dulje namakanje. zobenih pahuljica u vodi čini ih lakše probavljivim i boljeg okusa. S obzirom da radite zobene pahuljice s vodom umjesto mlijeka, dodajte i jogurt i chia sjemenke kako bi zobene bile kremastije. Za ovo je najbolje da koristite valjanu zob. Dodajte i zaslađivač poput meda ili javorovog sirupa.
Kako napraviti zobene pahuljice s vodom:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Pomiješajte zob, chia sjemenke, sol, vodu, jogurt i zaslađivač po izboru u maloj posudi i dobro promiješajte.
- Ako planirate uživati u zobi tek za doručak, umjesto toga upotrijebite staklenku. Alternativno, promiješajte sastojke u zdjeli i sljedećeg jutra premjestite zobene pahuljice u staklenku.
- Dodajte svoje nadjeve po izboru poput komadića svježeg voća, orašastih plodova, sjemenki, maslaca od orašastih plodova ili neposredno prije konzumiranja.
Ako ste pripremali zob preko noći, drugi dan ju možete i ugrijati u mikrovalnoj i jesti toplu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa