Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Začini /

Začin piment najbolji u kombinaciji sa muškatnim oraščićem, cimetom i klinčićem

Piment je zanimljiv začin kojeg jednostavno morate probati. Kako se koristi začin piment?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Začin piment se koristi i u kuhanju i u pečenju. Cijele bobice pimenta mogu se dodati mesu kao što je govedina ili janjetina, kao što biste dodali komade češnjaka ili cijele češnjeve, zbog obogaćivanja okusa. Želite li bobice pimenta malo ublažiti, skuhajte ih prije nego što ih upotrijebite kao začin.

Možete ih peći desetak minuta ili ih jednostavno zagrijati u tavi na ploči štednjaka. Mljeveni piment se koristi za začinjavanje mesa, juhe, variva, povrća i pečenih proizvoda. Začin piment se najčešće koristi u kombinaciji sa začinima - mljeveni muškatni oraščić, cimet ili klinčić. Obično se dodaje na početku kuhanja ili pečenja.

Začin piment se čuva u hermetički zatvorenoj staklenki dalje od izravnog sunčevog svjetla. Nema potrebe za zamrzavanjem ili hlađenjem. Piment će trajati godinama, bio cijeli ili mljeveni, iako mljeveni začini brzo gube svoj intenzivan okus.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike