Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako pripremiti varivo od komorača?

Varivo od komorača izvrsno je jelo za povećanje imuniteta u sezoni gripe i alergija. Kako pripremiti varivo od komorača sa slanutkom?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Iznenadit ćete se koliko je jednostavno pripremiti varivo od komorača i slanutka. To je sjajan i ukusan način da u svoju prehranu uključite više povrća. Slatki komorač, pikantne rajčice, grah pun proteina čine ovo varivo od komorača savršenim jelom. Kako se priprema varivo od komorača?

Sastojci potrebni za pripremu variva od komorača su:

2 žlice maslinovog ulja

2 lukovice komorača

3 češnja češnjaka

luk

rajčica

1 žličica začinskog bilja

½ žličice paprike

voda

sol i papar

konzerva ocijeđenog slanutka

10 crnih sušenih maslina bez koštica

10 maslina bez koštica

Kako pripremiti varivo od komorača:

Kada pripremate varivo od komorača, prvo što trebate učiniti je zagrijati maslinovo ulje u dubokoj tavi. Pirjajte komorač, češnjak i luk na srednjoj vatri 15-20 minuta ili dok komorač ne omekša i karamelizira se. Začinite solju i paprom.

Sljedeći korak potreban za pripremiti varivo od komorača je dodatno začinjavanje. Dodajte rajčice iz konzerve, provalansko bilje, alpsku papriku  i vodu. Zakuhajte, poklopite i smanjite vatru. Pirjajte 15 minuta. Dodajte slanutak i masline te nastavite kuhati, nepoklopljeno, još 5-10 minuta.

Varivo od komorača već je gotovo i spremno za posluživanje. Varivo od komorača možete poslužiti sa nasjeckanim peršinom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike