Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Recept za savršeno varivo od crvenog kupusa

Tražite li ukusno glavno jelo koje će vas zagrijati tijekom hladnih dana, ne tražite dalje. Varivo od crvenog kupusa izvrsno je za kasne jesenske dane.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Varivo od crvenog kupusa idealno je jelo za hladne, zimske dane. Kako pripremiti varivo od crvenog kupusa?

Za pripremiti varivo od crvenog kupusa potrebno vam je:

1 kg govedine

2 luka

ulje

vruća voda

lovorov list

sol

crni papar

sjeme kima

ocat

1 crveni kupus

đumbir.

Varivo od crvenog kupusa priprema:

Najprije meso narežite na kocke. Stavite pržiti govedinu i luk u veliku tavu. Kada meso počne dobivati boju, dodajte vodu, lovorov list, sol, papar i sjemenke kima. Poklopite i kuhajte polako 1 i pol sat, a zatim dodajte ocat i na vrh stavite kupus narezan na trakice. Poklopite i kuhajte oko 45 minuta.

Namočite komade đumbira u 1/4 šalice tople vode. Izvadite kupus i meso. Dodajte komadiće đumbira i tekućinu te zakuhajte miješajući da napravite umak. Dodajte meso u umak. Zagrijte i poslužite na običnim kuhanim rezancima.

Vaše varivo od crvenog kupusa gotovo je i spremno da vas ugrije u hladnim danima.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike