Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Čuvanje mrkve /

Vakumiranje mrkve jedan od načina čuvanja mrkve

Čuvanje mrkve pomoću vakumskog aparata odlična je tehnika za sačuvati mrkvu za kasniju upotrebu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Najbolji način za sačuvati mrkvu za kasniju upotrebu je vakumiranje, posebice ako vakumirate svježe ubranu mrkvu. Prije nego krenete s vakumiranjem mrkve odrežite gornji zeleni dio - tako ćete produžiti njihov "rok trajanja".

Ako ste kupili mrkvu s listovima, uklonite ih prije nego što mrkvu stavite u hladnjak. Osim toga, mrkvu je najbolje zamotati u mokru kuhinjsku krpu.

Mrkvu bi bilo idealno čuvati u staklenkama ili plastičnim kutijama i vrećicama. No, kako bi mrkva dugo ostala potpuno svježa, čuvajte je u hladnjaku u zatvorenoj vakum vrećici.

Prije vakumiranja možete pripremiti mrkvu da se može koristiti. Narežite ga na kockice ili naribajte i sačuvajte za salatu. Ovakav način vakuumiranja mrkve omogućit će vam da u svoje obroke uvijek dodate svježu i zdravu hranu, na najbrži mogući način do sada.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike