Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Jednostavan i ukusan domaći umak za pomfrit

Za pripremu umaka za pomfrit je potrebno manje od 5 minuta. Kako napraviti umak za pomfrit?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ovaj umak za pomfrit napravljen je s omjerom 50/50 majoneze i kečapa s nekoliko dodanih sastojaka za okus: jabučni ocat, senf, zalogaj od kiselih krastavaca, ljuti umak.

Vjerojatno u smočnici imate sve što vam je potrebno za pripremu ovog super jednostavnog recepta za umak za pomfrit:

Sastojci za umak za pomfrit:

pola šalice kečapa

pola šalice majoneze

1 žlica jabučnog octa

1 žlica kopra

1 žličica žute gorušice

1 žličica ljutog umaka

Priprema umaka za pomfrit:

U maloj zdjeli ili velikoj posudi za mjerenje pomiješajte sve sastojke. Poslužite hladno uz pomfrit, čips ili kao namaz na hamburgere ili druge sendviče. Hladite dok ne zatreba.

Čvrsto zatvorenu zdjelu ili staklenku ovog umaka za pomfrit možete držati u hladnjaku kad god vam zatreba. Zadržat će se najmanje tjedan dana. Samo ga promiješajte prije posluživanja. Ali ne brinite, ovaj umak za pomfrit vjerojatno neće preživjeti tjedan dana u vašem domu jer je toliko ukusan da će se odmah potrošiti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike