Predjelo /

Tom yam goong - juha od morskih kozica

Image

Tom yam goong ili juha od morskih kozica jedan je od načina kako možete pripremiti kozice. Saznajte recept za pripremu juhe od morskih kozica.

16.8.2021.
12:11
VOYO logo

Tom yam goong ili juha od morskih kozica jelo je koje će vas oduševiti. Pripremite Tom yam goong - juha od morskih kozica i poslužite je kao predjelo.

Za pripremu ovog jela potreban vam je wok, priprema je jednostavna, a jelo možete poslužiti već za pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom yam goong - juha od morskih kozica sastojci:

  • 40 dkg kozica
  • 2 mlada luka
  • 3 češnja češnjaka
  • 5 mini rajčica
  • glavica ljubičastog luka
  • žlica đumbira
  • 14 dkg šampinjona
  • 3 žlice ribljeg umaka
  • 15 svježih čili papričica
  • limeta
  • korijander

Tom yam goong - juha od morskih kozica priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U wok ulijte 1,5 litre vode i dodjate morske kozice. Kuhajte ih na srednje jakoj vatri oko 10 minuta. Nakon toga ih izvadite i u tu tekućinu dodajte đumbir, češnjak, luk i mladi luk s dvije kriške limete. Kuhajte oko 10 minuta i dodajte šampinjone, mii rajčice te čili papričice. Kuhajte i dalje i nakon toga dojdate repove kozica, riblji umak i sok od jedne limete. Promiješajte i maknite s vatre.

Tom yam goong - juha od morskih kozica je gotova i možete je poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo