Marijan Mokos (53) za sebe kaže da je šef obiteljske kuhinje te kuha svaki dan. Na njegovom jelovniku će se češće naći riblja jela jer radije priprema riblje specijalitete nego mesne. Svoje kulinarsko znanje trudi se prenijeti i na sina Andreja (25) koji, poput svog oca, obožava kuhati.
Andrej je student novinarstva koji slobodno vrijeme provodi u kuhinji jer je veliki kulinarski entuzijast. Iako voli eksperimentirati sa svjetskim kuhinjama, Andrej ipak preferira jesti i pripremati tradicionalna hrvatska jela. Njegov otac mu je veliki uzor, kako u kuhinji, tako i u životu, te najviše hvali njegove odlične organizacijske vještine i smisao za humor.
Oboje smatraju kako su dobar par u kuhinji te zajedno često pripremaju jela za obiteljska druženja, a svoj će talent pokazati u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' te se nadaju da će i žiri oduševiti jednako kao i svoju obitelj.
Kako će se otac i sin snaći u popularnom kulinarskom showu, pogledajte od 4. rujna na RTL-u!
Potražite još zanimljivih članaka na portalu 321kuhaj
Pročitajte još:
- Nina i Branka žele dokazati svojoj majci da kuhaju bolje od nje
- Upoznajte deset parova nove sezone kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
- Sve je spremno: za titulu najboljeg para kuhara amatera borit će se šaroliko društvo
- Ekipa je kompletna: zna se i zadnja članica žirija 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
- Pravi začin: Mate Janković novi je član žirija 'Tri, dva, jedan - kuhaj'
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!