Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Kako se priprema ukusan, sočan i mekani svinjski but?

Svinjski but je vrlo popularan komad mesa koji se priprema. Relativno je mekan i može se kuhati na razne načine. Kako se priprema ukusan, sočan i mekani svinjski but?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Neki popularni načini kuhanja svinjskog buta uključuju pečenje, roštiljanje i pirjanje. Svinjski but se može rezati na kotlete, pečenke ili medaljone, a može se aromatizirati širokim izborom začina i marinada. Pratite recept kako se priprema ukusan, sočan i mekani svinjski but.

Sastojci za pripremu svinjskog buta:

1 svinjski but bez kosti

žlica ulja ili masti

sol i papar, po ukusu

bilje i začini po vašem izboru (kao što su ružmarin, majčina dušica, češnjak u prahu itd.)

Upute za pripremu svinjskog buta:

Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva Celzijusa. Natrljajte svinjski but uljem, začinite sa soli, paprom i začinskim biljem po izboru.

Stavite lungić u posudu za pečenje i pecite sat vremena minuta po kilogramu mesa. Izvadite svinjski but iz pećnice i ostavite da odstoji 10-15 minuta prije rezanja i posluživanja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike