Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Svijet začina /

Kako osušiti bosiljak? Kako se koristi suhi bosiljak?

Suhi bosiljak poznati je začin koji se vrlo često nalazi kao sastavni dio brojnih jela. Kako koristiti suhi bosiljak?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sušenje začinskog bilja, uključujući bosiljak, može biti jeftina aktivnost s malim naporom s mnogim prednostima, uključujući:

Napravite sami začin suhi bosiljak i na taj način skladištite ovaj začin. Bosiljak je začin koji jednostavno i uspješno uspjeva i u kuhinjama. Kada imate dovoljno svježeg bosiljka kako biste ga uspjeli iskoristiti možete ga osušiti. Suhi bosiljka sastavni je dio brojnih jela. Koristi se na isti način kao i svježi bosiljak.

Osušeni listovi bosiljka imaju jači, koncentriraniji okus od svježih listova. Mijenja se i profil okusa. Okus svježeg bosiljka, posebno slatkog bosiljka, je slađi i gotovo poput mente ili anisa. Suhi listovi bosiljka su ukusniji.

Ako imate vlastitog bosilja uberite ga te ga staviti na posudu gdje bi moglo se sušiti, sušenje je najbolje na grijanom mjestu na sobnoj temperaturi, suhi bosiljak je uvijek dobar kao dodatak nekom jelu. Također možete ga osušiti u mikrovalnoj ili u pećnici sa ventilatorom na manjoj temperaturi.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike