Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijaliteti /

Srdele iz pećnice za svaku prigodu

Kako pripremiti srdele? Pripremite srdele na jednostavan način, pripremite srdele iz pećnice.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Srdele se mogu pripremiti na različite načine, a jedan od njih je priprema srdela u pećnici. Ovo jelo jednostavno se priprema, a gotovo je za nešto više od pola sata.

Srdele iz pećnice sastojci:

1 kg srdela

svežanj peršina

5 češnja češnjaka

4 žlcie maslinvoog ulja

žličica sušenog origana

5 žlica soka od limuna

sol

papar

Srdele iz pećnice priprema:

Srdele očistite tako da im maknete glavu i iznutrice. Posolite ih i složite u vatrostalnu posudu.

Češnjak narezan na kriške pomijeašajte s peršinom, dodajte maslinovo ulje, sok od limuna, sol i papar. Sve izmiješajte i prelijte preko srdela.

Pecite na 170 stupnjeva oko pola sata.

Srdele iz pećnice su gotove, poslužite ih dok su još tople.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike