Riblji specijaliteti /

Škarpina na zapečenom povrću

Škarpina u kombinaciji s povrćem potpuno je jelo. Saznajte kako pripremiti škarpinu na zapečenom povrću.

31.7.2021.
13:42
VOYO logo

Škarpina na zapečenom povrću jelo je koje je gotovo za sat vremena, poslužite ga kao glavno jelo. Kombinacija povrća i ribe uvijek je dobitna kombinacija.

Škarpina na zapečenom povrću sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 90 dkg škarpine
  • žlica kapara
  • 4 krupmira
  • 20 crnih maslina
  • 2 žlice sjeckanog peršina
  • pola žličice sušenog ružmarina
  • 1 dcl bijelgo vina
  • 2 rajčice
  • maslinovo ulje
  • 2 glavice luka
  • 5 dkg maslaca
  • češanj češnjaka
  • sol
  • papar

Škarpina na zapečenom povrću priprema:

Škarpinu očistite i osušite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krumpir narežite na ploške i stavite u vatrostlnu posudu koju ste premazali maslinovim uljem. Posolite i popaprite krumpir.

Dodajte kakare, masline, peršin, ružmarin i maslac. Podlijte bijelim vinom, dodajte luk narezan na take, rajčicu, češnjak i izmiješajte.

Ribu posolite i popaprite te stavite na povrće.

Pecite na 200 stupnejva oko 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škarpina na zapečenom povrću je gotova nakon 45 minuta i možete je poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo