Glavno jelo /

Rolano carsko meso punjeno kobasicama

Image

Rolano carsko meso punjeno kobasicama poslužite kao glavno jelo. Donosimo recept za pripremu jela rolano carsko meso punjeno kobasicama.

22.7.2021.
9:33
VOYO logo

Rolano carsko meso punjeno kobasicama jedan je od načina pripreme carskog mesa. Kombinacija carskog mesa i kobasica daje jedno potpuno glavno jelo. Priprema nije zahtjevna, a jelo je gotovo za oko dva sata.

Rolano carsko meso punjeno kobasicama sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1.5 kg carskog mesa
  • 3 šnite pancete
  • 3 kobasice
  • 10 dkg kisele repe
  • žličica ljute mljevene paprike
  • 2 žličice brašna
  • 4 žličice senfa
  • glavica luka
  • 2 dcl bijelog vina
  • sol
  • papar
  • ulje

Rolano carsko meso punjeno kobasicama priprema:

Meso začinite sa soli, paprom i ljutom paprikom. Premažite sa senfom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meso stavite kiselu repu, narezani crveni luk i kobasice omotane u pancetu.

Zarolajte, zavežite sa špagom i stavite roladu kratko prepržiti na tavi na masnoći. Nakon toga premjestite je u vatrostalnu posudu i pecite oko 90 minuta na 180 stupnjeva.

Rolano carsko meso punjeno kobasicama je spremna za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo