Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijalitet /

Riba na buzaru - recept i priprema

Riba pripremljena na buzaru vrlo je ukusna i sočna. Saznajte kako pripremiti ribu na buzaru.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Riba na buzaru tradicionalni je mediteranski specijalitet. Osim ribe na buzaru se mogu pripremati i školjke.

Prvi korak u pripremi ribe na buzaru je da odaberete ribu koju želite pripremati. Ribu očistite i pripremite marinadu za ribu od začina prema želji i prelijte s maslinovim ulje. Mariniranu ribu ostavite preko noći u hladnjaku.

Sastojci potrebni za pripremu ribe na buzaru:

1 kg ribe prema izboru

vezica peršina

2 češnja češnjaka

maslinovo ulje

5 kd krušnih mrvica

koncentrat rajčice

začini

Riba na buzaru priprema:

Na tavici zagrijte maslinovo ulje i dodajte sitno narezani češnjak i prešin. Kratko pirjajte te dodajte krušne mrvice i koncentrat rajčice.

Sve zajedno zalijte s vinom. Dodajte ribu. Neka se kuha od 15 do 30 minuta, vrijeme kuhanja ovisi o vrsti ribe koju pripremate.

Kada je riba gotova, poslužite je s prilogom prema želji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike