Svaki umak ili preljev dat će sasvim novu dimenziju svakom jelu. Jeste li probali preljev od tahinija? Ako niste vrijeme je da napravite sami preljev od tahinija i iznenadite svoje ukućane.
Sastojci za preljev od tahinija:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/3 šalice tahinija
- 1/3 šalice svježeg soka od limuna
- žličica javorovog sirupa ili meda
- žlica maslinovog ulja
- 1/2 žličice soli
- 2 žlice vode
Preljev od tahinija priprema:
Pomiješajte tahini sa sokom od limuna, dodajte maslinovo ulje, javorov sirup i sol.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Od svih sastojaka napravite kremasti preljev, ako je potrebno dodajte još malo vode. Tahini umak za salatu ohladite i prije upotrebe ostavite kratko na sobnoj temperaturi.
Tahini umak za salatu čuvajte u staklenki u hladnjaku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa