Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela od divljači /

Rebra divlje svinje s umakom od mustarda

Kako pripremiti divlju svinju? Donosimo vam recept kako možete pripremiti rebra divlje svinje i to u umaku od mustarda.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Rebra divlje svinje s umakom od mustarda izvrsno je glavno jelo, čija je priprema nešto zahtjevnija, ali rezultat je odličan.

Za pripremu jela Rebra divlje svinje s umakom od mustarda treba vam nešto više do sat vremena.

Rebra divlje svinje s umakom od mustarda sastojci:

1 kg rebara divlje svinje

4 žlice senfa

3 dcl vrhnja za kuhanje

1 kg krumpira

žličica ružmarina

glavica luka

2 dkg maslaca

2 mrkve

malo korijena celera

Rebra divlje svinje s umakom od mustarda priprema:

Krumpir narežite na kriške i izmijšajte sa korijenom celera, mrkvom, lukomi ružamrinom. Ulijete malo maslinovog ulja i promiješajte.

Na tavicu stavite povrće i rasporecite ga te pokrijte sa posoljenim rebrima divlje svinje.

Pecite na 200 stupnjeva oko 45 minuta.

Nakon 25 minuta promiješajte i preokrenite meso na drugu stranu. Pecite još 20-ak minuta.

U tavi na maslacu dodajte žlicu senfa, malo bijelog vina i zalijte s vrhnjem za kuhanje. Kuhajte dok se ne povežu sastojci.

Dobivenim umakom od mustarda prelijte meso koje ste izvadili iz pećnice. Ako je potrebno krumpir i povrće se može još kratko peći u pećnici.

Kada je krumpir gotov poslužite ga na tanju s pečenim rebrima divlje svinje i umakom od mustarda.

Rebra divlje svinje s umakom od mustarda poslužite kao glavno jelo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike