Proteinski desert /

Proteinska torta od čokolade - recept i priprema

Image

Proteinska torta od čokolade i to bez šećera savršen je proteinski desert. Kako se radi proteinska torta od čokolade otkriva recept.

5.7.2023.
13:32
VOYO logo

Proteinski deserti sve su popularniji i sve je veća potražnja za dobrim receptima. Donosimo provjereni recept za odličnu proteinsku tortu od čokolade i bez šećera. Napravite ovaj proteinski desert i sigurno nećete pogriješiti s odabirom.

Sastojci za tijesto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 šalica bjelanjaka
  • 1 šalica vode
  • 1/2 šalice proteinskog praha - okus čokolade
  • 1/4 šalice kakaa
  • žličica praška za pecivo
  • 1/4 šalice kokosovog brašna

Sastojci za glazuru:

  • 1 žlica maslaca
  • 1 žlica proteina u prahu - okus čokolade
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • 1-4 žlice vode

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa. Pripremite kalup za torte od 20 centimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijesto napravite od svih sastojaka. Kada dobijete glatku smjestu stavite je u kalup za torte i pecite oko 30 minuta.

Kada se biskvit ohladi krenite s pripremom glazure.

Glazuru napravite od svih sastojaka tako da ih sve zajedno miješate dok ne dobijete glatku smjesu. Dobivenu glazuru prelijte preko hladnog biskvita.

Ohladite proteinsku tortu od čokolade i poslužite. Uživajte u slatkim zalogajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo